Nærkontakt med dyrene hos Featherdale Wildlife Park, Sydney

I løbet af min rejse rundt i den østlige del af Australien, besøgte jeg en del zoologiske haver. En af de bedste oplevelser havde jeg i Featherdale Wildlife Park som ligger nordvest for Sydney. Parken er hjemsted for en stor skare af de australske dyr, for eksempel kænguruer, koalaer, dværgpingviner, og emuer.

Featherdale Wildlife Park


Få taget et billede med dyrene
Featherdale Wildlife Park byder på en masse muligheder for nærkontakt med dyrene. Ved indgangen kan man købe nogle kopper med specielt dyrefoder. En kop koster ca. 2 Australske dollars, og inde i parken er der specielle områder hvor man må fodre dyrene. Disse områder er lavet så dyrene har mulighed for at trække sig tilbage hvis de ikke ønsker at være i kontakt med de besøgende.

Vi ankom til parken kort tid efter de åbnede, hvilket var en kæmpe fordel, da vi det første lange stykke tid havde parken næsten helt for os selv. Samtidig var mange af dyrene også sultne, og de er derfor nemme at komme i kontakt med.

 

Featherdale Wildlife Park

 

Man har også mulighed for at få taget et billede sammen med en koala. Man kan også komme i nærkontakt med andre af dyreparkens beboer, for eksempel dingoerne. Husk at tjekke hjemmefra tidspunkter for hvornår på dagen det er muligt at komme i nærkontakt med de forskellige dyr. Vær opmærksom på, at de fleste steder, må man ikke selv holde koalaen, hvilket også er tilfældet i Featherdale Wildlife Park. Her sidder koalaen oppe i et træ mens man står ved siden af den.

Tidligere på min rejse, oplevede jeg Penguin Parade på Phillip Island, hvor man ser de små dværgpingviner ved solnedgang komme tilbage på land efter en dag på havet. I parken kan man også opleve de små pingviner. Jeg synes det var fedt at se dværgpingviner i deres naturlige habitat, men også sjovt at se dem i dagslys i parken.

 


Åbningstider og priser
Dyreparken er det perfekte besøg på vej mod Blue Mountains, hvilket også var hvad vi gjorde. Vi havde ca. en time inde i parken, hvilket var en passende længde eftersom der ikke var så mange mennesker endnu. Men rejser man med børn, eller man ikke har et presset program som vi havde, kan man sagtens bruge længere tid inde i parken. De ansatte er også rigtig gode til at fortælle om dyrene.

Parken har åben alle dage fra kl. 8.00 til 17.00, og det er bedst at ankomme tidligt på dagen, inden alle turistbusserne.

En voksen billet koster $32.00 og en børnebillet koste $17.00.

Læs mere om dyreparken på deres hjemmeside https://www.featherdale.com.au

Social media share
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram